Welkom in het virtuele klaslokaal van
CVA Informatica Opleidingen.

Het virtuele klaslokaal is een plek speciaal voor onze cursisten. We bieden hen daarmee extra ondersteuning bij het volgen van een cursus bij CVA. Na iedere les die gevolgd wordt, staan opdrachten klaar die aansluiten bij de besproken stof. De cursist kan deze vragen op een willekeurig moment beantwoorden en zelfs herinnerd worden per mail aan het feit dat er nog opdrachten klaar staan! De docent kan de vorderingen van de cursisten volgen en deze informatie gebruiken voor verdere begeleiding. Zo ziet de docent al snel welke onderwerpen moeilijk gevonden worden en kan deze stof nog eens extra worden besproken in de volgende les. Het virtuele klaslokaal is dus zeker geen vervanging, maar een zinvolle aanvulling op de gewone lessen. Daarnaast is het een prettige manier van studeren en een uitstekende voorbereiding op het examen. Vooral omdat het systeem automatisch toont welke onderwerpen nog eens bekeken moeten worden.

Cursisten die een cursus bij CVA volgen, kunnen gratis van deze omgeving gebruik maken en ontvangen bij inschrijving een inlogcode.

Probeer de: Democursus PCF (I-Tracks).

Wat kunnen cursisten precies verwachten?

  • Vragen met goede feedback
  • Statistieken over de voortgang m.b.t. de gemaakte opdrachten
  • On-line ondersteuning van een docent
  • Proefexamens
Heeft u behoefte aan dergelijke ondersteuning voor uw organisatie of wilt u meer informatie over deze manier van studeren, neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden: 020-5817766 of per e mail info@cva-informatica.nl.

Lees ook de disclaimer en de regels met betrekking tot de privacy.

Bovenstaande persoonlijke gegevens worden door CVA behandeld zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vereist. Lees de privacyverklaring van CVA voor meer informatie.